Pakkasia pitelee

Nyt kun on sen verran vilposta tuolla ulkona, ettei tarkene mennä hiihteleen, niin on pitkästä aikaan taas hyvä hetki päivittää blogiakin. Mitäs sitä nyt on sitten viimeisen kolmen viikon aikana tullutkaan tehtyä. No, tämä viimeinen viikko on ainakin mennyt sisällä oleillessa. Maanantaina tuli vielä käytyä hiihtämässä, mutta sen jälkeen on ollutkin töiden jälkeen aina parikymppiä pakkasta, joten treenit on siirtynyt salin puolelle. Eli mattoa on tullut paukutettua, ja muutaman kerran laitteidenkin puolla olen käynyt.

Muuten tammikuu on ollut salikäyntien ja pyöräilyn osalta tosi hiljaista. Hiihto- ja juoksutreenejä on vuorotellen tullut vaan tehtyä. Hiihtoa on tähän mennessä kertynyt vähän päälle 420 km ja juoksua 250 km. Pirkan hiihtoonkin tuli taas ilmoittauduttua, joten neljä viikkoa olisi vielä aikaa keräillä kilometrejä. Tavoite olisi taas saada tonni rikki ennen Pirkkaa, joten pitkiä pakkasjaksoja ei paranisi helmikuussa enää tulla.

Niin, ja peruin minä sen paljon puhutun akillejänneleikkauksen. Tosin se taisi olla virhe, sillä hetimiten perumisen jälkeen alkoi jänne taas vaivaamaan jokin verran. Kyllä sillä nyt on päässyt juokseen ja hiihtään, muttei se kuitenkaan kuntoon tullut, vaikka se pari kuukautta hyvä olisikin. Eli saa nähdä milloin sitä pitää taas pirautella Oravalle päin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *