Suksikausi jatkuu

Olipas huono hiihtoviikko. Ei tullut kuin viikonloppuna hiihdettyä pari lenkuraa. Syynä suksimattomuuteen oli alkuviikosta kipeä käsi, jok a kipeytyi Pirkasta niin pahoin, ettei se kestänyt maanantaina ja tiistaina minkäännäköistä vääntelyä. Loppuviikko oli sitten muuten vaan niin kiireinen ettei ladulle ehtinyt. Lauantai-iltana kävin GoExpo:sta tulon jälkeen tekemässä 25 km lenkin. Laitoin Zero:t alle, kun kuvittelin, että nyt voisi olla jo niiden aika… mutta ei, ei pidä Fischerin pitopohjan vielä näilläkään keleillä. Sunnuntaina jätin Zero:t varastoon häpeämään, ja laitoin liisterisuksen alle. Eipä ollut sekään täysin pitävä ratkaisu, mutta parempi kuitenkin kuin lauantain lipsuttelu. 40 km tuli lykittyä mahtavassa lentokelissä.

Matolla kävin juoksemassa ti-, ke- ja to-aamuina. Tiistain PK2-treeni sujui yllättävän kevyesti. Etukäteen kuvittelin, että juoksu voisi olla Pirkan jälkeen kankeeta, mutta se oli kaikkea muuta. Askel oli kevyen tuntuinen ja sykkeetkin pysyivät kurissa.

Perjantaina tuli salilla tehtyä joku poikkeuksellinen vatsalihasliike, sillä koko viikonlopun oli vatsalihakset mojovan kipeät. Pitää kokeilla maanantaina uudelleen löytyisikö samat lihakset uudelleen.

Eipä tunnu kevät vielä tekevän tuloaan ihan täydellä voimallaa, sillä lumi pysyy sitkeästi maassa ja pyörätiet lumisina. Pitää siis edelleen jatkaa mattojuoksuakautta. Iltarastikaudenkin pitäisi alkaa neljän viikon päästä, ja jos ei kohta ala tulemaan taivaalta vettä, niin ensimmäiset suunnistuskerrat taitavat olla melkoiset lumirastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *