Pomoa ja perkelettä

!Varoitus voimakkaista sanoista! Toi mun peukalokompassi lentää hevon helvettiin hyvin pian. Tällä viikolla kahdet iltarastit ja molemmat on mennyt päin persettä kun ei ..ttu vaan osaa. Se saa vielä yhden näyttömahdollisuudet yhteistyökyvystä minun kanssani, ja jos ei luonaa, niin sitten se saattaa hyvinkin pudota jollekin rastivälille. HaPa saa sanoa ihan mitä vaan tuosta vehkeestä, mutta surkea keksintö se joka tapauksessa on.

Jos kirjoituksen olisi jättänyt sunnuntaille, niin ehkä tuo vuodatus olisi jäänyt väliin, mutta näin tuoreeltaan Nokirastien jälkeen on vähän hillitsemisongelmia.

Eilinen aamulenkki onneksi meni mukavasti, sillä muuten viikko olisi alkanut aika surkeasti. Eilen aamulla juoksin kiihtyvävauhtisen harjoituksen töihinpäin. Aloitin 4:40 min/km vauhdilla ja kiihdytin 10 sek:lla aina kahden km:n välein 3:50 asti. 3:40 vauhtia en mennyt enää kuin km:n jonka jälkeen hidastin vauhtia viimeisen kolmen km:n aikana. Matkaa tuli siis n. 16 km.

Tiistaille ei muuta harjoitusta mahtunutkaan sillä illalla piti käydä katsomassa (ja kuuntelemassa) kun Bruce Pomo teki 3 tunnin treenin Ratinan stadionilla. Ihan hieno kokemus, mutta ei minusta vielä Bruce-fania tullut. Kyllä vapun Apis-keikka oli räväkämpi kuin tämä.

Viikon juoksut taitavat jäädä hieman vähiin, sillä viikonloppukin menee suunnistusten parissa (mikäli laji-innostus ei lopu ennen sitä), ja muutenkin on luvattu vähän huonoa ulkoilukeliä seuraaviksi päiviksi. Toisaalta tämän viikon pitikin olla kevyempi viikko, sillä parilla edellisellä on tullut kerättyä kilometrejä ihan riittävästi.

Vähän pyöräilyä, salia ja jalkahierontaakin on jo viikolle mahtunut, mutta ei mitään normaalista poikkeavaa sillä saralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *