Jos ei lenkkiä helluntaina, niin sitten ei koko kesänä

Vai miten se sananlasku nyt menikään. No helluntailenkki ainakin tuli tehtyä ja vielä pidennettynä versiona. Matkaan tosin piti lähteä jo aamu-seitsemältä, sillä päiväksi oli luvattu reilua hellettä. Lämpö ei onneksi ehtinyt nousta reilun 28 km lenkin aikana kuin 18 asteeseen ja kun muutenkin pääsi menemään aika paljon varjon puolella, niin olosuhteissa ei ollut moittimista. Menossakaan ei ollut moitteen sijaa, kun sykkeet pysyivät hyvin kurissa ja keskivauhtikin ihan ok (4:42). Hieman vähiin vaan ovat jääneet nämä pitkät juoksut, sillä edellisestä vastaavan pituisesta on jo jokunen viikko aikaa.

Lauantaina oli myöskin hellepäivä ja silloinkin tuli lähdettyä tien päälle heti aamusta. Ohjelmassa oli 10 km reipasvauhtinen lenkki, mutta reippaan juoksun osuus typistyi 9 km:iin, sillä ylävatsalihas alkoi taas kramppaamaan sen verran kovin, että veto piti jättää kesken. Taisi olla mutenkin virhe lähteä tekemään kovaa lenkkiä heti aamusta ilman syömistä, sillä siinä vaiheessa kun jouduin vatsakramppin vuoksi pysähtymään, alkoi vintti pimeneen ja jouduin istahtamaan maahan. Kun kömmein ylös, niin sitten meinasi tulla yrjö joten perse takaisin maahan. Pienen huilailun jälkeen olo helpottui ja hölkkäilin rauhassa kotiin. Taisi vähän sokeriarvot heilahtaa turhan rajusti. Muuten veto meni ihan mukavasti, meno oli suht rentoa ja vauhtikin oli hieman alle 4 min/km luokkaa. Illalla tuli tehtyä vielä rauhallinen saunalenkki.

Perjantaina oli lepoa (tai työistä kyllä pyöräilin kotiin).

Torstaina pyöräilin punttisalille ja sieltä töihin, ja illalla juoksin töistä kotiin. Muuten kotimatka meni ihan ok, mutta puolessa välissä alkoi satamaan oikein reilusti ja sitä riitti sitten melkein kotiin asti. Uitettu olo oli.

Viikon treenit:
Ma: ap. pyöräily 16 km, sali 1h, ip. pyöräily 16 km
Ti: ap. juoksu 16.3 km, ip. juoksu 16.2 km
Ke: ap. juoksu 16.2 km
To: ap. pyöräily 16 km, sali 1h, ip. juoksu 16.3 km
Pe: ip. pyöräily 16 km
La: ap. juoksu 12.5 km, ip. juoksu 10.6 km
Su: ap. juoksu 28.5 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *