Vapaapäiviä

Eilinen Helatorstaipäivä meni täysin hyväntekeväisyyteen… tai paremminkin KooVee:lle. Päivä meni tulospalvelutoimitsijana Särkänniemi suunnistuksissa. Onneksi illalla parin tunnin torkkujen jälkeen jaksoi lähteä vielä juoksemaan. Vettä tuli taivaalta, mutta lenkille tuli lähdettyä. Ja hyvä niin. Lenkistä tuli vähän suunnittelematta VK-harjoitus, sillä meno tuntui heti alusta asti kevyeltä ja rennolta, ja mitä sitä nyt himmailemaan kun hyvältä tuntui. 12 km 4:05 vauhtia ja päälle vähän verryttely… pidempäänkin olisi jaksanut ja vauhtiakin jäi varastoon joten ihan mukavasti juuri nyt kulkee.

Tänään pidin töistä vapaapäivän joten lenkille pääsi heti aamusta. Nyt kun tossurivistöstä löytyy kaksin kappalein upouusia menopelejä, niin tämän aamun lenkillä tuli korkattua uudet Asics:n DS-Trainerit. Trainereita minulla ei ole muutamaan vuoteen ollutkaan käytössäni joten mielenkinnolla lähdin niitä kokeilemaan. Matka suuntasi kohti Lamminpään lenkkipolkuja, sillä tällaisena aamuna ei viitsinyt lähteä paukuttamaan maantielle. Aurinko paistoi täydeltä terältä, metsä höyrysi ja vihersi eilisen vesisateen jäljiltä… kesäloman odotus sai taas uutta puhtia sillä tällaisia aamuja pitäisi olla paljon enemmän. Ja vielä kun uudella DS-Trainerilla varustettu jalkakin liikkui rennon kevyesti, niin kyllä kelpasi. Rennon letkeää menoa kertyi n. 16 km. Lenkkaritkin tuntuivat yllättävän hyviltä jalkaa joten pitää varmaan ottaa taas tämäkin malli mukaan kalustoon.

Illalla tuli vielä nykäistyä suunnistusnastarit jalkaan ja lähdettyä takapihalta lähimetsään tekemään metsäjuoksuharjoitusta. Vajaa tunti ja reilu 9 km tuli könyttyä maita ja mantuja, pääsasiassa melkoista ryteikköä. Seuraava metsäjuoksuharjoitus pitää suunnata vähän mukavampiin maastoihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *