Pohjepropleemi

Syksyn toinen lumipyry osui tälle viikolle. Sitä riemua ei tosin kestänyt kuin päivän verran, sillä lumisadetta seurannut vesisade vei kaiken valkoisen pois melko pikaisesti. Työmatkapyöräilyn osalta olen nyt varautunut talven tuloon, sillä hommasin Laken MXZ303 talvipyöräilykengät talven ankariin pakkaskeleihin, joita tässä viime vuosina on ollut ihan riesaksi asti. Nyt ei tarvitse pelleillä lisäsuojien yms. kanssa vaan kengät vaan jalkaan ja menox.

Keskiviikkona tuli takapakkia 2000 juoksukilometrin tavoittelulle tälle vuodelle. Juoksulenkillä kolmen kilometrin kohdalla alkoi vasempaan pohkeeseen sattumaan ja kipu tuntui koko kahdentoista kilometrin lenkin ajan. Seuraavana päivänä kävelykin sattui sen verran paljon, että hieman alkoi pelottamaan oliko pohkeessa mennyt jotain oikein rikki.

Juoksut jäivät tämän viikon osalta siihen ja loppuviikolla on tehty vaan korvaavaa harjoittelua sisäpyöräilyn ja saliharjoittelun merkeissä. Omronilla olen myös antanut päivittäin sähköä pohkeeseen. Nyt sunnuntaina pohje onkin jo melko hyvä ja voi olla, että huomenna tulee vähän käytyä kokeilemassa sen kestoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *