Kupissa

Synkät viikot jatkuvat, ainakin säiden osalta. Pimeää, märkää ja kylmää, mutta ei kuitenkaan niin kylmää, että tulisi lunta. Treeniviikko on kuitenkin pyörinyt vanhaan tapaan, työmatkapyöräily, pari punttitreeniä ja kerta sulkapalloa. Ja jalkahierontakin oli perjantaina, pakarat tosi jumissa.

Juoksurintamalla sen verran uutta, että kevään 2009 jälkeen ensimmäinen TeivoCup tuli juostua lauantaina. Aikani oli 18:21, joka jäi puolisen minuuttia ennätyksestäni, mutta parhaan viiden aikani joukkoon tuolla ajalla pääsi. Sen enempää en ala olosuhteista yms. kertomaan, sillä ne voi lukea TeivoCupin omilta sivuilta osoitteesta: teivocup.blogspot.fi/2017/11/syyssateisehkossa-saassa-kauden-2018-tc.html

Keskiviikkona tuli juostua tunnin rennon reipas hölköttely. 4:31 vauhti tuntui ihan hyvältä ja lenkistä jäi hyvä fiilinkin. Lamppu päässä piti mennä, sillä sen verran pimeitä kohtia reitillä on, vaikka valaistuja reittejä pitkin meninkin. Torstaina tein saman lenkin uudelleen, mutta hieman rauhallisemmin. Tämäkin meni ihan ok, joskaan ei ihan yhtä kevyesti kuin keskiviikkona.

Sunnuntaina oli jälleen pitkän lenkin vuoro. Reilu 25 km PK2-vauhdilla meni yllättävän mukavasti. Suht kevyttä oli, vaikka parin viimeisen kilometrin aikana alkoi pohje vähän jumittamaan ja sitä myöden myös takareisikin. Mutta muuten tihkusateessa köpötelty peruskuntolenkki oli ihan jees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *