Uusi Blogi

Viime viikon pohjeongelmat olivat tällä viikolla jo taakse jäänyttä elämää. Tämän viikon treenit sai tehtyä ilman sen kummempia ongelmia, jos ei pimeyttä, märkyyttä, sohjoa ja lunta pitänyt sellaisena. Märät tossut tulivat kyllä tutuiksi tällä viikolla, mutta kyllä yksi mukava pakkasaamun nastarikelikin oli.

Juoksupäiviä olivat maanantai, keskiviikko, lauantai ja sunnuntai. Kilsoja kertyi 66 kappaletta. Sunnuntain juoksulenkki oli vaarassa muuttua sisäpyöräilyksi, sillä koko päivälle oli luvattu runsasta sadetta. Onneksi tälläkään kertaa ennusteet eivät pitäneet paikkaansa, vaan sain tehdä viikon pitkän lenkin pääosin sateettomana hetkenä. Lauantain lumet tosin olivat sulaneet paikoin sohjoksi, joten märkää oli. Lauanttaina oli saanut tehdä nastarilenkin muutaman sentin lumessa.

Sulkapalloa kertyi 3,5 tuntia, joten sulkaakin tuli hakattua ihan riittävästi tällä viikolla. Työmatkapyöräilyt ja yksi salitreeni noiden päälle, niin siinä se viikko sitten menikin. Perjantaina oli myös jalkahieronta, eli huoltavaa toimintaakin on ollut.

Olen saanut myös kilpailevan blogin. Naapurihuoneessa kirjoitellaan tällaiseen osoitteeseen: onnellinenjuoksija.blogspot.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *