Virhearvio

Ensimmäinen syksyn lumikausi tuli ja meni. Enää näkyy lunta vain isompien lumikasojen jäänteissä. Toisaalta Hakkarin ja Koukkujärven tykkilumiladut alkavat olla taas hiihtokunnossa, joten jos oikein kovasti tekee mieli hiihtämään, niin kilsan latua pääsisi tahkoamaan. Juu-ei kiitos.

Uusi juoksukausi alkoi ihan mukavilla kilsamäärillä, sillä pääsin tekemään tälle viikolle neljä juoksulenkkiä, yhteensä 66,6 km, hmm. Keskiviikkona tein töiden jälkeen ihan vaan rennon tunnin hölköttelyn ja perjantaina aamulla töihin 16 km. Lauantaiaamusta kävimme Peetun ja OlSe:n kanssa Lamminpäässä tekemässä tunnin yhteislenkin. Sykkeet olivat vähän korkealla ja keskari melko maltillinen, mutta syynä oli varmaankin mäkinen maasto. Sääennuste ei onneksi pitänyt paikkansa, emmekä saaneet sadetta niskaamme. Vaatteiden märkyyden aiheutti vain oma hiki.

Sunnuntaina päivällä tuli tehtyä viikon pitkä. Alunperin oli tarkoitus juosta rauhallinen puolimaratonin mittainen PK-lenkki, mutta hieman tuli virheellisesti arvioitua lenkin pituus, sillä melkein 26 km mittariin loppujen lopuksi kertyi. Mutta eipä tuo haitannut, sillä sen verran oli tullut herkuteltua viikonlopun kekkereissä, että muutama lisäkilometri ei tehnyt ollenkaan huonoa. Btw. on kyllä mukava reitti tuossa Nässyn rannassa, kun lähtee Hiidenrannasta ja menee polkuja pitkin Lentävänniemen Jänissaaren ja Suomensaaren kautta Siivikkalaan. Kahdeksan kilometriä pääsee ihan rannan tuntumassa menemään hyväkulkuisia polkuja pitkin.

Muuten viikkoon mahtui työmatkapyöräilyä sekä kolme ja puoli tuntia sulkapalloa. Hieman rankempi oli siis sulkapalloviikko, kun vielä tiistain puolentoista tunnin vuoro oli pelkkää kaksinpeliä ja torstain kahden tunnin vuorokin vähän venähti pitkäksi. Ja mahtui viikkoon vielä yksi kotisalitreenikin.

10 vuoden takaa

Kymmenen vuotta sitten kärvistelin polviongelmien kanssa. Isänpäivänä kävin kokeilemassa jalan kestävyyttä ja jalka oli alkanut taas kestämään juoksemista. Kunto oli alamaissa, mutta haaveet kolmen tunnin alituksesta maratonilla oli vielä hengissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *