Ei tuu kesää

Pitää taas aloittaa viikkopäivitys päivittelemällä tätä Suomen kevättä, kun se on vaan niin upea. Tälläkin viikolla on tainnut jokaisena päivä tulla ainakin vähäsen jotain valkoista taivaalta. Viime yö oli sitten viikon parasta antia, kun maahan kertyi 5-10 cm nuoskalunta. Tälläkin hetkellä vielä tuossa takapihalla on rikkumaton valkoinen hanki, tai no, on siellä yhdet koiran jäljet, mutta enemmän kuitenkin kuin esim. Jouluna.

Maanantaikin oli paikka paikoin Tampereella melko kosteaa, päivällä tuli useampi sentti räntää, mutta onneksi Lamminpää säilyi hiutaleilta, sillä Tampereen iltarastit olivat silloin siellä. Kotikenttäetua piti lähteä hyödyntämään sinne pitkälle (7,7 km) matkalle. Lauantain hulluttelusta oli reiden etuosat vielä tosi kipeät, joten alamäkien juokseminen oli hieman tuskaista, mutta muuten kyllä jaksoi mennä ihan hyvin. Rastitkin löytyivät melko hyvin, joten hieman positiivisemman fiilikset jäivät, kuin edellisen viikon Nokian rasteilta.

Juoksentelut jäivät tällä viikolla hieman paitsioon, mutta keskiviikkona ja sunnuntaina tuli lenkkareitakin kuitenkin kulutettua. Etenkin sunnuntaina tuli tehtyä ihan mukava pitkä lenkki. Matkaa kertyi hieman reilu 30 km, vauhdin ollessa 4:55 min/km ja keskisyke oli 129. Harjoituspäiväkirjaa piti plärätä taaksepäin niinkin pitkälle kuin vuoteen 2010 jolloin viimeksi on tullut yli kolmenkympin lenkki tehtyä. Sää oli tälle keväälle tyypillinen, eli koko matkan satoi räntää ja paikoin reitillä oli vielä edellisenä yönä satanutta lunta ja sohjoa. Positiivinen lenkki kuitenkin oli.

Juoksulenkkejä tällä viikolla hieman taklasi sulkapallopelit. Niitä kertyi kolmelle päivälle. Tiistaina puolitoista tuntia ja torstaina tunti. Lauantaina olikin sitten vuorossa oikein sulkapalloturnaus, kun Mansen Sulka järjesti harrastelijatason kilpailut. Vapun alle sijoitettu ajankohta söi jonkin verran osallistujia, mutta kolme peliä pääsin kuitenkin pelaamaan, ja kun kaikki pelit voitin erin 2-0, niin ei voi olla kuin tyytyväinen.

Ensi viikon olisi syytä olla jo kesäisempi, sillä uutta maantiepyörää pitäisi päästä jo kohta testailemaan ulkoilmassakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *