911

Jos leikkauspäiväksi pitää valita joko perjantai ja 13. päivä tai 9.11., niin vaaka kallistuu kyllä tuon jälkimmäisen puoleen, vaikka siinäkin pieni pahanenteinen kaiku onkin. Kantapään alustava leikkauspäivä on nyt siis varattu. Onneksi tuohon päivään on vielä pari kuukautta aikaa, joten operaatiota voi vielä siirtää eteenpäin, jos jalka tuntuu olevan kunnossa.

Kävin keskiviikkona TAYS:ssa ortopedin juttusilla suunnittelemassa mitä tuon jalan kanssa oikein tehdään. Viime aikoina se ei ole ollut kovin huonona, mutta toisaalta ei täysin hyväkään. Ja kuvien perusteella sieltä löytyy vikaa, joka ei itsestään tule kuntoon. Toisaalta nyt se on kestänyt melko hyvin koviakin lenkkejä, joten tässä on kyllä riittävästi pohdittavaa parin kuukauden ajaksi.

Jos keskiviikkona olisi pitänyt päättää, mitä jalalle tehdään, niin puukolle olisin kyllä mennyt, sillä se oli taas niitä vähän huonompia päiviä, kipua, särkyä ja jomotusta. Lauantaina olin taas heittämässä veitseä nurkkaan, sillä mäkilenkki meni täysin ilman kipuja.

Viikkoon kertyi vähän vajaat 60 km juoksua. Pääasiassa rauhallisia lenkkejä, sillä nyt pitää jo vähän himmata viikon päästä olevaa puolimaratonia silmällä pitäen. Sunnuntaina tuli tehtyä muutaman viikon tauon jälkeen maantiepyörälenkkikin. Vaikka sää ja keli olivat vallan mainiot, niin kyllä ilmassa alkaa olemaan vahvaa syksyn tuntua. Mutta mikäs siinä, pimeneviä iltoja odotellessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *