Laatulenkkejä

Pääsiäisviikko oli hieman kevyempi viikko, treenien puolesta, herkuttelun puolesta ei. Sain tehtyä kuitenkin muutaman hyvänkin juoksutreenin viikon aikana. Tiistaina tuli tehtyä pitkästä aikaa vähän pidempi vk-treeni. Reilun 12 km:n lenkillä keskivauhti oli 4:13, josta ensimmäinen 11 km oli 4:09 vauhtia ja 8 km:n pätkä 4:03 min/km vauhtia. Lenkistä jäi vielä sellainen maku, että pidempäänkin olisi jaksanut ja jonkin verran kovempaakin, joten sopivaa vk-vauhtia siis. Kantapää ei oikein tykännyt kyllä tuosta tempaisusta, mutta muuten jäi lenkistä hyvä maku.

Toinen laatulenkki oli lauantaina. Tein 25 km:n rauhallisen hölköttelyn ja sain edellisen viikon tapaan pidettyä vauhdit ja sykkeet kurissa. Keskisyke oli 126 ja vauhti napsun alle viiden. Tuli taas todistettua se, että jos alkukilometreilla saa sykkeet pidettyä tosi alhaalla, niin sykkeet kyllä saa myöhemminkin pitkän lenkin aikana alas, vaikka ne välillä vähän korkeammalla kävisikin.

Saunaprojektikin heräteltiin talviunesta. Ensin piti roudata saunan siltä talven suojassa ollutta tavaraa pois ja sitten pääsi lattian teon makuun. Lattian kannattimet on nyt laitettua oikeaan tasoonsa siten, että lattiaan tulee kaatoa sopivasti vesikouruun päin. Seuraavaksi pitäisi sitten alkaa laittamaan lattialautaa paikoilleen, jonka jälkeen pääsee väliseinän ja sisäkaton kimppuun. Sähkösuunnitteluakin jo hieman isän kanssa suunniteltiin. Joten eiköhän sitä vielä tämän vuoden aikana pääse pihasaunaa lämmittämään.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *