Saliviikko

Kulunut viikko paranneltiin vaivoja. Pohje ja penikka olivat vaivanneet sen verran paljon, että nyt oli aika pitää pieni breikki. Viikolla ei tullut käytyä kertaakaan juoksulenkillä. Salilla puolestaan tuli käytyä joka aamu ja keskiviikkona kävin myös iltarasteilla.

Viikonloppuna olikin sitten jo juoksulenkinkin vuoro. Lauantaiaamun VK-lenkillä ei vauhti oikein irronnut ja tyydyin 4:20 vauhtiin 12 km lenkillä. Puolessa välissä lenkkiä oli tarkoitus ottaa kolmen kilometrin pätkä 3:45 vauhdilla, mutta kilsan jälkeen alkoi pistämään, joten se veto tyrehtyi siihen. Pääasia kuitenkin oli, että jalat tuntuivat olevan taas ihan hyvässä kunnossa.

Sunnuntain pitkän lenkin tein taas kotimaisemissa. Tahmelassa alkoi tulla vastaan Varalan maratonin juoksijoita ja melkein seitsemän kilometrin ajan juoksijoita tuli vastaan jatkuvalla syötöllä. Enpä ole ennen saanut näin paljon huomiota harjoituslenkilläni. Useaan otteeseen sain kuulla, että menen väärään suuntaan ja katsojatkin ihmettelivät vastavirtaan juoksemistani. Pitää varmaankin perustaa seura nimeltään “Vastavirtaan juoksijat” ja alkaa kiertämään juoksutapahtumissa ja juosta reitti väärin päin. Olisiko muita kiinnostuneita moiseen seuraan?

Koirauutisia wuh… wuh…

Sisu pääsi taas pitkästä aikaa mökkeilemään. Muutosta parempaan on tapahtunut, sillä sisällä sai tavarat ja tuolin jalat olla jo melko hyvin rauhassa. Mattojakaan emme enää keränneet lattialta eikä juuri muitakaan suojatoimia tehty. Pystyimme myös nukkumaan yläkerrassa ilman, että Sisu olisi vinkunut alhaalla. Mökin sohva tosin tuli Sisun toimesta vallattua.

Puruaika ei ole vielä täysin ohi, vaikka parempaan suuntaan silläkin saralla on menty. Sisäsiisteydessä olisi myös vielä toivomisen varaa. Lenkit alkavat myös jo joten kuten sujumaan. Muut koirat lenkin aikana tosin vielä aiheuttaa ylimääräisiä stoppeja.

Viikon kuva by Tuuli

Viikon kuva by Tuuli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *