Pitkänperjantain pidempi pyöräily

Kylläpä se hiihtoinnostus lopahti helposti. Tällä viikolla en ole haikaillut laduille pätkääkään. Torstaina Loimaan poijaat yrittivät saada vielä minut hiihtokauden päätöshiihdolle – henkisen painostuksenkin kera, mutta monoja en enää jalkaani laittanut – oma kauden päätös oli ollut jo aiemmin.

Viime viikon 20 minuutin juoksulenkit pitenivät tällä viikolla hieman yli puolen tunnin lenkeiksi. Jalkojen kanssa ei ole vielä ilmennyt ongelmia, ja sykkeetkin on jonkin verran nousussa. Vajaat 30 km kertyi tälle viikolle juoksua ja ensiviikolla pitäisi taas vähän venyttää lenkkien pituutta, joten eiköhän tässä pian päästä tekemään ensimmäinen yli kympinkin juoksu. Vaikka sykkeet ovatkin olleet nousussa, niin edelleen keskisykkeet ovat olleet pääosin 130 alapuolella.

Perjantaina tuli tehtyä vuoden ensimmäinen vähän pidempi pyöräily, kun polkaisin Punkalaitumen keskustasta kotiin. Pitkänperjantain sää oli mitä mahtavin pyöräilyyn, lämpöä +7 astetta, ilma oli lähes tyyni, aurinko paistoi, kevät parhaimmillaan. Taisi paikoin olla jopa myötätuulta, sillä keskivauhti oli 80 km lenkillä 26 km/h – ihan kohtalainen vauhti tuolla pyörällä. Sen verran taas pyöräilyinto roihahti, että kävin lauantaina testaamassa Sportea:ssa paria Kona:n cyclo cross -pyörää. Hieman oli erilaisia ajaa kuin nykyinen hybridi -mankelini.

Viikko 13:
ma: ap. pyöräily 18 km, sali 1h, ip. pyöräily 16.5 km
ti: ap. pyöräily 16,5 km, ip. pyöräily 16.5 km, juoksu 6.5 km
ke: ap. pyöräily 18 km, sali 1h, ip. pyöräily 16.5 km
to: ap. pyöräily 16,5 km, ip. juoksu 6.5 km
pe: pyöräily 79 km / 3:02 h
la: ap. sali 1h, ip. juoksu 7.5 km
su: juoksu 7.5 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *