Kevennetty viikko

Talviloman jälkeen täytyi vähän vetää henkeä ja “herkistellä” paikkoja sunnuntain Pirkan hiihtoa silmällä pitäen.

Maanantaina kolmen vartin salitreeni, keskittyen keskivartalon lihaksiin.

Tiistaina juoksu töistä kotiin. Pyrin pitämään sykkeet PK-alueella, välillä kyllä vähän huonolla menestyksellä. Alusta oli pääosin sula joten vauhti tuppasi nousemaa ja samalla myös sykkeet. Juoksin nastareilla, sillä kuvittelin, että maanantain lumisade olisi jättänyt pyörätiet liukkaiksi. Liukkautta kyllä oli, mutta aika harvassa paikassa, joten kesälenkkareilla olisi pärjännyt hyvin.

Keskiviikko täysin lepoa.

Torstaina kävin tarkastamassa hiihtolatujen kunnon 27 km hiihtolenkillä. Puolet matkasta tosi jäistä, päivän pieni lumisade ei ollut parantanut latujen kuntoa yhtään. Mutta siellä missä ladut oli ajettu, niin meno oli aika upeeta ja vauhdikasta.

Perjantaina samanmoinen salitreeni kuin maanantainakin, eli sikspäkin kunnostusta. Iltapäivällä vielä 21 km hiihtolenkki Pirhan hiihdon voitelusuosituksia testaten. Ja kyllä liisteri+purkki yhdistelmä toimi hienosti. Illalla vielä suksihuoltoa.

Lauantai oli lepoa ja tankkausta.

Sunnuntaina oli sitten Pirkan hiihto, mutta siitä tulee sitten oma stoori kunhan vaan saan aikaiseksi.

Tälläkään viikolla ei sitten kauheasti tullut juoksua. Pari viikkoa on ollut juoksun osalta tosi huonoa, mutta täytyy nyt hiihdellä kun vielä jotenkin voi. Ensiviikollekin on luvattu lunta ja pakkasta, joten hiihdot taitavat vielä jatkua. Tavoite olisi saada se tonni hiihtoa tälle talvelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *