Edelleen lepäilyä

Edelleen oli rötväysviikko. V -käyrä alkaa nousemaan, mutta paikat pitää saada kuntoon.

Viikon saldona oli pari punttisalituntia sekä kaksi kertaa pyörällä töihin ja takaisin. Jälkimmäisellä pyöräilykerralla meinasi tosin jäädä takaisin pyöräily tekemättä, sillä menomatkalla hajosi takarengas. Taluttamista ei onneksi tullut kuin vajaat 3 km. Mutta kyllä täytyy hämmästellä nykyrenkaiden kestoa, vasta 9 vuotta käytössä ja nyt jo hajosi. Onneksi oli varakumi mukana ja kaverilla kunnon jalkapumppu auton takaboxissa. Siinä menikin sitten ruokatauko mukavasti, nyrkit p..kassa kiroillen… ei suinkaan, kyllä se oli suht kivuton ja nopea operaatio… nyrkit kylläkin oli sonnassa.

Lauantaina tein reippaamman kävelylenkin ja samalla kokeilin myös jalan kestävyyttä aina välillä hölkkillen. Ja eihän se jalka kunnossa vielä ole… lepo jatkuu ja käyrä (ja paino) nousee.

Sunnuntaina oli Pirkan Hölkkä. GPS-mittariini kertyi 32.8 km… tosin kaverin kuljettamana (kiitos siitä Rikulle, että viitseit ulkoiluttaa mittariani, sitä alkaakin jo kyllästyttämään kaapin hyllyllä olo). Itse oli huoltajana Tuulille (joka muuten paransi ennätystään parilla minuutilla 3:06 :een) ja kuvien räpsiänä. Ja taas voi todeta, että juoksukuntoon on päästävä, sillä jos juoksutuloksissani ei ole kehuttavaa, niin vielä vähemmän on kuvaustaidoissani. 70:sta kuvasta ehkä 2 juoksukuvaa onnistui. Ohessa muutama ottamani “taidekuva”.

Ei siis muuta kuin kädet ristiin ja toivoa, että ensiviikolla pystyisi tekemään jo jotain.

 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *