Monipuolisuutta

Viikko 43 (22.-28.10.2018)

Viime viikolla jäi kirjoittelut vallan väliin, mutta tuo viikko olikin melkein samanmoinen kuin sitä edeltävä. Tosin ei tälläkään viikolla mitään ihmeellistä ole tapahtunut, hieman enemmän tuli treenitunteja. Ja mikä parasta, niin tunnit ovat jakautuneet mukavasti usealle eri lajille.

Maanantaina oli työmatkapyöräilyjen lisäksi illalla vielä vapaauintitekniikkakurssi. Nyt kolmannella kerralla keskityimme vähän enemmän käsivetoon. Myös potkutreenejä jatkettiin. Itse otin käyttöön nenäklipsin, jotta pystyin paremmin keskittymään muuhunkin, kuin nenän tyhjentämiseen vedestä. Tuo hengityspuoli vaatii muutenkin kyllä vielä paljon treenaamista.

Tiistaina aamulla tein reilun kympin juoksulenkin. Rennon reipas lenkki meni suht kevyesti 4:30 vauhdilla. Lämpö oli nollassa, ja illalla olikin sitten maa valkoisena rännästä, kun tulin puolentoista tunnin sulkapallotreeneistä. Neluri oli taas vähän enemmän hakusessa kuin edellisellä viikolla, jolloin erät kääntyivät melko hyvin minun  puolelleni. Tällä viikolla asiat olivat jälleen toisin.

Keskiviikkona oli ohjelmassa työmatkapyöräilyt sekä illalla vielä reilun tunnin hikoilu sisäpyöräilyn parissa.

Torstaiaamuna juoksin pitkästä aikaa töihin. Lamppu päässä sai pimeät pätkät mennä, ja kun lämpö oli nollan tuntumassa niin märät pyörätiet olivat paikoin liukkaat ja pitävää alustaa joutuikin välillä hakemaan tien sivusta. Ihan mukavasti reilu 16 km meni 4:35 vauhdilla. Tuulin kyydillä tulin töistä kotiin, mutta illalla kävin vielä pitkästä aikaa Mansen Sulan sulkapallotreeneissä. Pelaajia ei tosin ollut kuin kolme kappaletta, joten pelasimme pari tuntia lyhyittä kaksinpelieriä. Pelit eivät kyllä sujuneet alkuunkaan, vaikka ihan voittoisia eriä pelasinkin. Omalta osaltani tosi huonoa peliä, hosumista ja muutenkin vähän väsynyttä tekemistä. Taisi olla vähän liian kova setti yhdelle päivälle.

Perjantaina oli taas työmatkapyöräilyt ja illalla tunnin kotisalitreeni. Päivällä oli myös tunnin jalkahieronta. Lauantaina tein reippaamman juoksulenkin. Alkuun pari kilsaa lämmittelyä, ja sitten kymppi aikaan 39:18 ja tämän päälle pieni jäähdyttely. Ihan mukavan rennosti kymppi meni vaikka pari viimeistä kilsaa alkoi vähän jo painamaan. Illalla vielä 40 minuutin sisäpyöräily ennen saunaa.

Sunnuntaiaamusta tein 25 km rauhallisen juoksulenkin. Vauhti oli pari napsua alle viittä, tosin sykkeet olivat puolestaan jokusen napsun liian korkeat, sillä keskisyke nousi yli 130. Selkä oli taas alussa jumissa, mutta kilsan jälkeen se taas aukesi. Tuota vikaa on ollut nyt melkein joka juoksulenkillä. Hienon aurinkoinen juoksusää pikkupakkasessa meni mukavan rennosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *