Liikunnan sekakäyttöä

Uusi vuosi on lähtenyt melko mukavasti liikkeelle. Joka päivälle on tullut joku merkintä harjoituspäiväkirjaan, lukuun ottamatta yhtä krap… huilipäivää. Hyvä indikaattori treenin määrälle on jalan kunto, ja nyt se on jonkin verran kipeä, eli treeniä on melko sopiva määrä.

Oman hiihtokaudenkin sain avattua heti vuoden ensimmäisinä päivinä. Alkuun pääsi ainoastaan vapaata tyyliä suksimaan, mutta nyt on jo muutamana päivänä pertsatyylikin tullut mukaan. Maltillisia on tosin vielä kilsamäärät olleet, sillä ladut eivät ole ihan priimakunnossa olleet. Myöskään jalka ei oikein tunnut tykkäävän kummastakaan hiihtotyylistä, joten saa nähdä miten Pirkkaan lähdön kanssa käy.

Juoksut ovat jääneet nyt hieman (tai aika paljonkin) vähemmälle kun lumikelit ovat saapuneet. Yksi syy on hiihto, mutta toinen on tuo iki-ihana jalka, joka ei oikein tykkää liukkaista keleistä. Sisäpyöräilyllä olen sitten yrittänyt paikata sellaiset päivät jolloin ei oikein pääse hiihtämään eikä oikein juoksemaankaan. Onneksi on siis muutaman askeleen etäisyydellä myös sisäliikuntamahdollisuus.

Noihin kun vielä lisätään punttisali ja Sisun lenkitys, niin ihan hyvin sitä on kaikesta huolimatta liikkeelle päässyt. Ei siis kauheasti oikein mitään, mutta kaikkea vähän. Ehkä se on tässä iässä se parempi vaihtoehto.

Viikon kuva by Tuuli.

Viikon kuva by Tuuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *