Hiihtokausi avattu

Hiihtokauden avaus tuli suoritettua tänään sunnuntaina, kolmea päivää aiemmin kuin viime vuonna. Aamulla ei ollut vielä mitään suunnitelmia, että tänään vedettäisiin monoja jalkaa, mutta kun Tuulikin kävi suksimassa, niin kyllä sitä minunkin sitten piti. 20 kilsaa tuli luisteltua, ja yllättävän hyvä oli jo latupohja. Muuten meni ihan mukavasti, mutta kädet meinasi loppua loppumatkasta. Onkohan salitreeneissä ollut jotain vikaa?

Kantapääkin on ollut nyt taas melko hyvä. Viimeisin piikki alkoi muutamassa päivässä vaikuttamaan ja kivut hävisivät lähdes tyystin. Hiihdossakaan jalan kanssa ei ollut mitään ongelmia. Juoksua en ole vielä yhtään kokeillut, mutta kyllä sitäkin lajia voisi kohta alkaa salilla kokeilemaan, jos vaikka talvella pääsisi Sisun kanssa vielä juoksulenkeillekin.

Muuten liikunta-aktiviteetit ovat olleet salilla käyntiä ja spinning-pyörän polkemista (ja työmatkapyöräilyä). Takamuskin on alkanut jo kestämään kahden tunnin spinning-treenejä, vaikka alussa sellainen aika tuntui mahdottomalta suoritukselta.

Viikon wuh-wuh -kuva by Tuuli.

Viikon wuh-wuh -kuva by Tuuli.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *