D-Day

Oho, taas on yksi kuukausi kulunut, ettei päivitystä ole tullut. Niin ne viikon vierivät ja huomenna on sitten jo se kauan odotettu päivä kun veitsi vilahtaa ja taltta tömähtää kantapäässä. Juoksut on nyt sitten juostu vähäksi aikaa ja taitaa muutenkin olla hiljaiseloa muunkin treenauksen suhteen. No huomenna ollaan varmaankin asiasta vähän viisaampia.

Eipä tässä viimeiseen kuukauteen ole mitään ihmeellistä taaskaan tapahtunut. Toiveissa oli, että olisin pystynyt Kankaanpäässä puolikkaan juoksemaan, mutta jalka oli sillä hetkellä siinä kunnossa, että ei ollut mitään järkeä lähteä sinne.

Syksyn viimeiseksi tavoitteeksi muodostuikin sitten vain, että josko 2000 juoksukilometriä tulisi täyteen tälle vuodelle. Se rikkoutui jokusella kymmenellä kilometrillä, vaikka tuossa olikin jokusia tosi kivuliaita juoksuviikkoja. Noina huonoina viikkoina jo odotti kovasti, että pääsisi leikkaukseen, mutta nyt sitten tämä viimeinen viikko on puolestaan ollut melko kivuton, ja tänään, viimeisellä lenkillä ei ollut minkään näköisiä ongelmia.

Sulkapalloakin uskalsin käydä kerran pelaamassa ja verestämässä vanhoja muistoja tuon lajin parissa. Oli kyllä tosi mukava päästä vähän plätkimään nelinpeliä ja kirmaamaan hanhensulkien perässä. Persus oli kyllä pari päivää sen jälkeen kipeä, mutta se kuuluu aisaan. Onneksi ei tullut sen suurempia vaurioita.

Punttireenit ovat myös taas päässeet hieman käyntiin, kun kotiin tuli hommattua jonkinmoinen kuntokeskus. Sillä on nyt tullut tehtyä jokunen salitreeni, ja tukevalta ja monipuoliselta laitteelta se kyllä tuntuu. Toivottavasti kuntoutuminen sillä ja sisäpyöräilyllä pääsee hyvään vauhtiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *